Манов Пчелен Мед - ИЗЧЕРПАН

  • Манов Пчелен Мед - ИЗЧЕРПАН
  • Цена: 14.00 лв.

  • Тегло: 700 гр

Бърза поръчка

Само попълнете телефон и ние ще се свържем с Вас.
  • Наличност: В наличност
  • За поръчки: 0887 667 667, 0888 31 72 51
  • Производител: Пчелна ферма ДАРИС
  • Произход: Природен парк Русенски Лом, с.Червен, пчелин 7084-0145, сертификат ( протокол от изпитване ) Номер 55841

Пчеличките събират сладката течност отделяна от листата или от повърхността на дъба, листата при определени климатични условия. Мановият мед има тъмен до черен цвят, леко възкисел вкус и специален аромат.  Медът с най-силни естествени антибиотици. Той съдържа пет пъти повече микроелементи от другите видове мед.Не съдържа антибиотици,добавки и захар.

Манов Пчелен Мед е Полезен при:

Анемично болни, при страдащи от алергия и други. От съществено значение за профилактиката е възможността медът да бъде употребяван еждневно и продължително време. След боледуване за укрепване на имунната система да се приема сутрин и вечер по една супена лъжица - минимум 20 дена без прекъсване. 

Употреба на Манов Пчелен Мед:

Подходящ е за консумация всекидневно през цялата година, като добавка в зърнена закуска, топла напитка или просто намазан на филийка. Комбиниран с пчелен прашец и сурови ядки, зарежда организма с необходимата му енергия за целия ден. 

Заменете бялата захар с пчелен мед и редувайки приема на всички видове мед, можете да се насладите на разнообразието с което ни е дарила природата и по този начин сами да се погрижите за себе си и за своите близки.

За да не губи ценните си качества да не се разтваря в много горещи напитки.

Втечняване на кристализирал мед:

Затоплете, най-добре на водна баня при температура не по-висока от 30-40 градуса Така запазвате натуралността и биологичната пълноценност (ензимна активност, анти микробни свойства ) на меда.

Съхранение на Манов Пчелен Мед:

Да се съхранява на стаина температура,не поставаите на пряка слънчева светлина.

Продуктът не се използва като лекарствено средство или заместител на разнообразното хранене.