Пчелна ферма Дарис

Здравей,

Казваме се Юлия и Николай. Мисията ни е да хапнете най-чистият и безкомпромистно качествен домашен пчелен мед .За да сте здрави,красиви и заредени с много добра енергия.Мотото ни е. Да имаш вкус към качеството,е да имаш вкус към живота.

Имаме 100 пчелни семейства, разположени в Природен парк " Русенски Лом" едно от най чистите места  в България,на 6 км от село Червен, далеч от всякакви урбанизирани територии, където произвеждаме нашият вкусен пчелен мед.Пчелинът ни е разположен до голяма акациева и липова гора. Пчелите имат целогодишно източници на нектар и прашец от различна растителност - Червен и Чeрен глог, Шипка, Трънка, Липа, Акация, Рапица, Слънчоглед, Магарешки Бодил, Дива мента, Глухарче, Драка, Келяв габър, Смрадлика, Мъждрян,Звъниче и други, които правят неповторимия вкус и чистота на събраният от пчелите мед.

Държим изключително много на хуманото отношение към пчеличките,.за да отговорим на най-взискателните ни клиенти.Защото вярваме, че натуралните храни и добрата енергия са в основата на доброто здраве и настроение .

Постарахме се да Ви предложим богато  разнообразие от различните видове чист пчелен мед произведeн в България.

Дългите години опит,широките познания и любов  към пчелите правят нашите продукти несравними и гарантират наи-доброто качество.

 

Потърсихме и избрахме за Вас вкусни рецепти с мед, които можете да видите на нашият блог: БЛОГ

 

Както се казва в една Българска поговорка: Да Ви върви по мед и масло!

 

Винаги сте добре дошли при нас!