Пчелен Мед от Липа Златна селекция

  • Цена: 12.00 лв.

  • Тегло: 700 гр, 900 гр

Бърза поръчка

Само попълнете телефон и ние ще се свържем с Вас.
  • Наличност: В наличност
  • За поръчки: 0887 667 667, 0888 31 72 51
  • Производител: Пчелна ферма ДАРИС
  • Произход: Природен парк Русенски Лом, с.Червен, пчелин 7084-0145, сертификат ( протокол от изпитване ) Номер 55841

Липовият мед е със специфичен силен липов аромат.Той е със светъло жълт цвят, с много приятен наситен сладък вкус.Не съдържа антибиотици,добавки и захар.

Пчелен Мед от Липа е полезен при:

Липовият мед е много полезен за зрението. Лекарите препоръчват след като се събудите бавно да изядете една супена лъжица липов мед. Правете същото и преди сън. Има антимикробно, противовъзпалително и отхрачващо действие, затова се препоръчва при простуда, ангина, бронхит и бронхиална астма. Медът има тонизирзщо въздействие върху храносмилателната система, сърдечната дейност , повишава имунитета. 

Употреба на Пчелен Мед от Липа:

Подходящ е за консумация всекидневно през цялата година, като добавка в зърнена закуска и топла напитка или просто намазан на филийка. Комбиниран с пчелен прашец и сурови ядки, зарежда организма с необходимата му енергия за целия ден.
Заменете бялата захар с пчелен мед и редувайки приема на всички видове мед, можете да се насладите на разнообразието с което ни е дарила природата и по този начин сами да се погрижите за себе си и за своите близки.
За да не губи ценните си качества да не се разтваря в много горещи напитки.

Втечняване на кристализирал мед:

Затоплете, най-добре на водна баня при температура не по-висока от 30-40 градуса Така запазвате натуралността и биологичната пълноценност (ензимна активност, антимикробни свойства и др.) на меда.

Съхранение на Пчелен Мед от Липа:

Да се съхранява на стаина температура,не поставаите на пряка слънчева светлина.

Продуктът не се използва като лекарствено средство или заместител на разнообразното хранене. 

Продуктът е  с гарантиран произход за годност и качество. Пакетиран е според изискванията и се съхранява по начин по който свойствата на меда се запазват за най-дълго време.