Пчелен Мед - ЛИПА голд 700гр.

  • Пчелен Мед - ЛИПА голд 700гр.
  • Цена: 9.00 лв.

  • Пчелен Мед - ЛИПА 700гр.
  • Наличност: В наличност
  • Марка: ДАРИС - тел. за поръчка 0887 667 667; 0888 31 72 51
  • Тегло: 700 гр.
  • Производител: З.П. Юлия Славкова гр.
  • Произход: дарис

Бърза поръчка

Само попълнете телефон и ние ще се свържем с Вас.

 

Липовият мед е със специфичен липов аромат, който го отличава от другите видове мед.Той е със светъл жълт цвят, с много приятен сладък вкус.

Полезен при:

 

Липовият мед е много полезен за зрението. Лекарите препоръчват след като се събудите бавно да изядете една супена лъжица липов мед. Правете същото и преди сън. Има антимикробно, противовъзпалително и отхрачващо действие, затова се препоръчва при простуда, ангина, бронхит и бронхиална астма. Медът има тонизирзщо въздействие върху храносмилателната система, сърдечната дейност , повишава имунитета. 

Употреба:

 

одходящ е за консумация всекидневно през цялата година, като добавка в зърнена закуска и топла напитка или просто намазан на филийка. Комбиниран с пчелен прашец и сурови ядки, зарежда организма с необходимата му енергия за целия ден.

Заменете бялата захар с пчелен мед и редувайки приема на всички видове мед, можете да се насладите на разнообразието с което ни е дарила природата и по този начин сами да се погрижите за себе си и за своите близки.

За да не губи ценните си качества да не се разтваря в много горещи напитки.

Втечняване на кристализирал мед:

 

Затоплете, най-добре на водна баня при температура не по-висока от 30-40 градуса Така запазвате натуралността и биологичната пълноценност (ензимна активност, антимикробни свойства и др.) на меда.

Съхранение:

 

Да се съхранява на стаина температура,не поставаите на пряка слънчева светлина.

Продуктът не се използва като лекарствено средство или заместител на разнообразното хранене. 

Продуктът е  с гарантиран произход за годност и качество. Пакетиран е според изискванията и се съхранява по начин по който свойствата на меда се запазват за най-дълго време. 

Подобни продукти