Пчелен Прашец - 500 гр.

  • Пчелен Прашец - 500 гр.
  • Цена: 18.00 лв.

  • Пчелен Прашец - 500 гр.
  • Наличност: В наличност
  • Марка: Дарис
  • Тегло: 500 гр. гр.
  • Производител: Дарис гр.
  • Произход: Природен парк Русенски Лом